Milieuvriendelijke spray van Protest gelanceerd tegen nare luchtjes in sportkleding

Nare luchtjes in je sportkleding of in je sportuitrusting. Fanatieke sporters weten als geen ander waar ik het over heb! Protest heeft hier iets op gevonden; Organic Smell Remover. Deze milieuvriendelijke spray camoufleert nare geuren met eucalyptus, waarna binnen drie kwartier de neutraliserende enzymen worden geactiveerd die tot wel twee weken door werken. Dat is nog eens handig! Deze formule bevat miljoenen goede bacteriƫn die nare geuren op natuurlijke wijze verwijderen. Bang dat de spray zomaar op is hoeft niet, want de spray is wel meer dan vijfhonderd keer te gebruiken. Je kunt de spray zowel voor als na het sporten gebruiken.

Lees ook:Douche op zakformaat: Care Plus Clean Body Spray
Lees ook:Binnen een minuut rimpelloos
Lees ook:Probiotica plus: voor een evenwichtige darmflora
Lees ook:Handen wassen terwijl televisieheld toekijkt
Lees ook:Minipakjes cranberrysap voor in de broodtrommel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>