Vlieger & Vandam blijft boeien

Celebs als Rihanna, Fergie, de Italiaanse architect Fabio Novembre, maar ook BN’ers als Victoria Koblenko en Bas Kosters worden regelmatig gespot met hun favoriete V&V designbag. Daarom duikt Shoppenblog in de nieuwste collectie van Vlieger & Vandam.

Speciaal voor de V/Z’12 collectie van Vlieger & Vandam is het leer voor onder andere de beroemde Guardian Angel tassen in een prachtige kleur grijs ontwikkeld. Daarnaast worden dit seizoen de Guardian Angel tassen geleverd in een warme cognac en het bekende stoere mat zwart.

Enkele details zijn wat veranderd in de collectie, waardoor het mogelijk is de Guardian Angel Clutches te combineren met een schakelketting in goud, zilver of zwart. De classic ‘Guardian Angel Small’, één van de eerste modellen, wordt uitgevoerd in kleurcombinaties grijs/cognac, zwart/wit en bruin/pink. Zo wordt er terug gegrepen naar kleurcombinaties die in de allereerste Guardian Angel tassen werden toegepast.

Guardian Angel iPad case
Een iPad case mag natuurlijk niet aan de Guardian Angel reeks ontbreken. Een ‘gun’ als ultieme bescherming voor je tablet.

Grafische patronen
Zoals gebruikelijk heeft de Vlieger & Vandam collectie een sterke grafische inslag. Dit keer is het grafische aspect nog wat aangescherpt door een serie Stripes te maken; elegante tassen in stoere gestreepte patronen met de zwart-witte variant als meest in het oog springende. De finishing touch is een gepreegde tag met een strak ontworpen lijnenspel, bevestigd middels vier grote schroeven. De Stripes tassen worden geleverd als kleine attaché tas – perfect geschikt voor je werk – en als een charmant klein schoudertasje voor de avond.

Unisex
Naast de handtassen en clutches biedt de V/Z’12 collectie een aantal unisex tassen. Zo is er de Tote Skull met laser gegraveerde illustratie van een schedel en opvallend geplaatste ritsen. Daarnaast de spiksplinternieuwe Tote Zippers, een basic schoudertas uitgevoerd in prachtig zwart of grijs leer en afgewerkt met een glanzend gouden ritsen die het beeld bepalen.

Tape
Dit seizoen wordt de populaire mini-attachétas uitgevoerd in een boterzachte, handgeverfde leersoort in de kleuren antraciet en walnoot. De tas toont een frivool patroon van her en der geplaatste gouden stukjes tape. De stukjes tape zijn ook overigens ook het uitgangspunt geweest voor een serie zijden sjaals.

Zijden sjaals
Nieuw in de collectie van Vlieger & Vandam zijn een verfijnde reeks zijden sjaals. Terugkerend thema op de sjaals zijn skulls in diverse soorten en maten. Van vrolijke kleine skulls met bolhoedjes, vlinderstrikjes, oorbellen en parelkettingen, tot stoere grote schedels opgebouwd uit honderden stukjes tape. Of je nu kiest voor een bonte bloemachtige schedelprint of vrolijke polka dots in subtiele kleuren, deze sjaals zijn dé perfecte finishing touch voor je zomerse outfit.

Handboeien
Eyecatcher binnen de collectie is een chique clutch. De clutch is vervaardigd uit het mooiste, soepelste leer en afgewerkt met een elegant schakelkettinkje als schouderband. Dit keer geen mes of pistool, maar een driedimensionale afbeelding van een paar handboeien. Deze tas windt er geen doekjes om.

http://www.vliegervandam.com
http://www.twitter.com/vliegervandam
http://www.facebook.com/vliegervandam

Lees ook:Vlieger&Vandam: Avantgardistisch tot op het bot…
Lees ook:Vlieger & Vandam spelen met materiaal, kleuren en texturen
Lees ook:Vlieger & Van Dam heeft weer nieuwe must haves…
Lees ook:Herfst Winter 12/13 collectie Vlieger & Vandam
Lees ook:Ontdek de nieuwe type serie van Vlieger & Vandam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>