Shoppenblog ontdekt vrolijke tassen van Morado

Ken jij tassenmerk Morado al? Vandaag maak je kennis met de voorjaar-zomercollectie van dit merk. Ze combineren felle kleuren met zachte tinten. Elke tas is voorzien van een kleuraccent, verwerkt in stiksels, labels of ritsen.

Nieuw deze collectie is de combinatie van rustige zand- en roze tinten met felle kleuren. Naast het bekende kwalitatieve leer heeft Morado deze collectie gewerkt met geweven stoffen en python leer. Dit leer werd in eerdere collecties al gebruikt voor de evening clutches en is nu toegevoegd aan purses, iPad covers en een grote tas.

Morado is een Nederlands merk met stijlvolle, eigentijdse tassen en accessoires. Het label biedt clutches, schoudertassen, portemonnees, evening purses en verschillende sleeves. Allemaal van kwalitatief hoogstaand leer en gevoerd met dezelfde opvallend paarse sterretjesvoering, verwijzend naar de betekenis van Morado: paars.

Morado wordt verkocht in een selectie Nederlandse winkels en via de eigen webshop: www.moradobags.com.

Lees ook:Morado: kwalitatief, functioneel, stijlvol en paars!
Lees ook:Tassen van World of Bessy: Vorm & Veelzijdigheid
Lees ook:Ontdek de nieuwste collectie hippe tassen van HEMA
Lees ook:Michael Kors, het meest geliefde merk van dit moment
Lees ook:Duik in de nieuwste collectie tassen van Picard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>