Lazy Backpack van TOV Essentials

Binnen de herfst/winter 2014-2015 leercollectie van TOV Essentials is de Lazy Backpack een absolute eyecatcher. Het doorgestikte effect van de quilting, stoere matgouden munten en ritsen zorgen voor een rijke uitstraling. Dit maakt dat deze must-have dit seizoen niet is weg te denken uit de garderobe van iedere modeminnende vrouw.

Lees ook:De backpack is terug… Heb jij ’m al?
Lees ook:Ontdek de nieuwste lederen tassen van TOV Essentials
Lees ook:TOV Essentials: Graphic Future Icons
Lees ook:Duik de urban jungle in met Tov Essentials
Lees ook:Tassen die perfect bij je sieraden passen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>