Nieuwe collectie tassen van Tulsi Crafts: stijlvol, betaalbaar en fair trade

Je hoeft niet eens op zoek te zijn naar een nieuwe tas om een nieuwe tas te willen kopen. Een vrouw kan immers nooit genoeg tassen hebben! Omdat tassen kopen een dure hobby is is het ook fijn om zo nu en dan een exemplaar aan je collectie toe te voegen die je geen rib uit het lijf kost maar toch ó zo stijlvol is. De handgemaakte tassen Tulsi Crafts voldoen aan deze eisen. Betaalbaar (want vanaf €44,95), maar zeer stijlvol. Nog een groot voordeel? De tassen zijn ook nog eens geschikt voor veganisten en zijn 100% fair trade!

Fair trade tassen

Tulsi Crafts is een label dat staat voor fair trade handel. Zij verkopen uitsluitend eerlijke producten. De nieuwe collectie tassen is geïnspireerd op de kleuren van India; okergeel en indigo zijn een geliefde combinatie. De tassen zijn met de hand geweven en gemaakt in Bangladesh. Ze hebben een ritssluiting en zijn gevoerd met katoen. Binnen in de tas zit nog een extra vakje met rits. De tassen zijn gemaakt van jute, een prachtig materiaal dat zeer sterk is en bovendien ook nog eens milieuvriendelijk. Met de aankoop van de tas steun je vrouwen in Bangladesh, die door het maken van deze tassen de kans krijgen om met eerlijk werk een goed leven op te bouwen. Mocht je dus nog een goed excuus zoeken om één van deze tassen te kopen, dan kun je altijd met liefdadigheid als excuus komen!

Over Tulsi Crafts

Alle producten die Tulsi Crafts verkoopt zijn gemaakt van hergebruikte of natuurlijke materialen. Katoenen sari’s krijgen bijvoorbeeld een tweede leven als sjaal of worden gebruikt voor het maken van zachte dekens. Het doel van Tulsi Crafts is ‘empowerment’ voor de vrouwen die deze producten maken.

Bekijk het complete assortiment op www.tulsicrafts.nl.

Lees ook:Nieuwe collectie kantha plaids bij Tulsi Crafts gemaakt door ex-slavinnen
Lees ook:Doet u mij maar een eerlijk bosje bloemen
Lees ook:1600 lipjes = een tas
Lees ook:Alles voor je woning – nu ook online
Lees ook:Fairtrade spijkerbroeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>