Bijzondere clutch te koop voor Plan Nederland

Pip Pellens heeft er één, Caro Emerald heeft er één en Neelie Kroes heeft er ook één. Waar ik het dan over heb? De bijzondere clutches die Plan Nederland heeft laten ontwerpen voor hun project ‘Menstrual Hygiene Management in Uganda’. De drie tassen, ontworpen door schilder Tretchikoff, zijn vanaf 8 juni verkrijgbaar bij de Bijenkorf en via de webshop . Het doel van het ‘Menstrual Hygiene Management in Uganda’-project is dat nóg meer meisjes hun school afmaken, onder andere door het geven van voorlichting over menstruatie en toegang tot duurzaam maandverband.

De tassen zijn gemaakt door Afrikaanse vrouwen en voorzien van een originele opdruk van de schilder Tretchikoff. Deze mooie clutch kost €29,95. De opbrengst van de tas gaat naar het project in Uganda.Wees er snel bij, want op is op!

Lees ook:Minions-gekte bereikt hoogtepunt: Minions-maandverband via Etsy
Lees ook:Des’ray lanceert single voor Soedan
Lees ook:Cassandra Rhodin ontwerpt tas UNICEF en H&M
Lees ook:Vrouwen willen verwend worden tijdens menstruatie
Lees ook:Films uitgebracht in een nieuw tasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>