Morgen is het Nationale Kringloopdag 2015!

Wie dit blog een beetje volgt weet wel dat ik dol ben op de kringloop. Hoe fijn is het om voor 2 euro een gloednieuw vestje te scoren waar het kaartje nog aan hangt? Of om voor 50 euro de secretaire te kopen die je altijd al wilde hebben? Ik neem regelmatig een kijkje bij de kringloopzaken in Dokkum en kom geregeld met iets thuis. Zowel voor mezelf als voor m’n man als voor m’n dochtertje. De sport vind ik om voor zo weinig mogelijk geld de pareltjes te vinden tussen alle ouderwetse spullen. Daarnaast vind ik het erg fijn dat ik met mijn aankopen vaak een goed doel steun!

Nationale Kringloopdag 2015

Op zaterdag 3 oktober, morgen dus, vindt de Nationale Kringloopdag 2015 plaats in de 148 kringloopzaken die aangesloten zijn bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Het thema van deze landelijke dag is ‘Schatzoeken’, een thema dat precies past bij mijn beleving van winkelen in een kringloopzaak. Iedere deelnemende winkel heeft daarnaast nog een eigen programma samengesteld. Zo is er bijvoorbeeld live muziek van verschillende artiesten, worden er spellen gespeeld en is er een hapje en een drankje.

Ik ga morgen zeker even bij mijn vaste kringloopadresje langs (De Wissel in Dokkum, overigens ook de enige deelnemer in Friesland!) om te kijken wat voor schatten er dit keer verstopt liggen in de winkel!

Lees ook:Deel je kringloopvondsten met #kringloopliefde op Instagram
Lees ook:Populaire cadeaukaarten online verkrijgbaar
Lees ook:Nationale Dinercheque wordt steeds vaker gegeven
Lees ook:Goedkope Kruidvat hotelovernachting in Nederland of Belgiƫ
Lees ook:Daryl Store is vanaf vandaag open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>