Moederdag gaat dit jaar om gezelligheid in huis

Op Moederdag wordt niet alleen de moeder verwend, ook het gezin pikt een graantje mee in de cadeautjes die moeder krijgt. De mama’s van Nederland krijgen niet meer alleen verzorgingsproducten, bijoux of modeaccessoires, dit jaar zijn ook cadeaus populair waarbij het gezin centraal staat, zo meldt V&D. Leuk kleurrijk servies voor het gezamenlijke ontbijt op bed, bakproducten voor het bereiden van de lekkerste Moederdag koekjes en taarten of mooie woonaccessoires als kussens, kaarsen en vazen voor het Moederdag boeket.

Ook in de online verkoop van vd.nl is af te lezen dat consumenten echt op zoek zijn naar cadeautjes die leuk of handig zijn voor het hele gezin. Vooral serviesgoed en pannensets zijn in trek. Opmerkelijk is dat de consument voor Moederdag ook veel naar sokken met diverse prints zoekt.

Op vd.nl kunnen persoonlijke Moederdag cadeaus uitgekozen worden, zoals bonbondoosjes en wijn met een eigen ontworpen etiket of een notitieboekje en mok met eigen foto.

Gemak dient de moeder, een moederdagtaart van aardbeien of chocolade eenvoudig via www.laplace.nl besteld en thuisbezorgd. De liefde voor je moeder gaat ook door de maag. La Place heeft smaakvolle bloemen en harten van chocolade in de winkel verkrijgbaar. Een speciaal Moederdag ontbijtverwenpakket met diverse lekkernijen is ook online te bestellen en kan thuisbezorgd worden.

Lees ook:Ontwerp je eigen wijn
Lees ook:Moeder wil graag zelfgemaakt cadeau op Moederdag
Lees ook:Tips voor een geslaagde moederdag
Lees ook:Win gepersonaliseerde ovenwanten voor moederdag
Lees ook:Zet je moeder in zonnetje: extra Nivea Moederdag concert

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moederdag gaat dit jaar om gezelligheid in huis

  1. Ike

    Het prachtig servies!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>