Wereldwinkel Den Bosch in teken van cadeaus voor ieder levensmoment

Aankomende zaterdag 24 oktober opent in Den Bosch de Wereldwinkel, ingericht volgens een nieuwe formule, de deuren. De nieuwe formule richt zich op cadeaus voor ieder levensmoment. In de vernieuwde Wereldwinkel zijn cadeaus te koop voor verschillende ‘Geefmomenten’: Welkom op de Wereld, Liefde, Geluk en Herinneringen. De winkel is gevestigd aan de Vughterstraat 40. Het is de eerste Wereldwinkel volgens de vernieuwde winkelformule.

In de vernieuwde Wereldwinkel wordt meegedacht voor cadeaus voor bijzondere momenten. Dat kunnen de bekende Geefmomenten zoals geboorte, huwelijk en verjaardag zijn, maar ook overlijden, op kamers gaan of een nieuwe baan krijgen. In de winkel vind je naast assortiment voor Wonen en Koken & Tafelen de vier Geefmomenten. De vernieuwde winkel is geverfd in lichte tinten en uitgerust met lichthouten schappen. Naast fairtrade cadeaus voert de winkel duurzaam en lokaal assortiment.

De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in 200 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan.

Lees ook:Wereldwinkel viert verantwoord feest
Lees ook:De beste winkelketen van Nederland is…
Lees ook:Consument koopt meer biologische producten
Lees ook:Geluk komt uit een flesje…
Lees ook:Verkade wordt Fair Trade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>