Don’t get intimidated, get inspired

Het modeontwerpen heeft er bij Esther Dorhout Mees altijd al in gezeten. Sinds vorig jaar heeft ze haar eigen high-end dameslabel genaamd Dorhoutmees. Haar voorjaar/zomer 2011-collectie staat in het teken van Medusa.

Binnen een transparante, delicate collectie zien we een ruime variatie aan high-end ready-to-wear’s en ingenieus getailorde basics met een spannende twist. Stoffen zoals vloeiende see-through en knitted zijdes, flankeren lustig naast stijve organza’s, waardoor het luchtige karakter van deze collectie op een frivole manier onderstreept wordt.

Lees ook:WE Fashion collectie vanaf vandaag bij wehkamp
Lees ook:Hoge taille en wijde pijp zorgen voor perfect silhouet
Lees ook:Uta Raasch: Urban chic met natuurlijke charme
Lees ook:Ontdek de nieuwste sieraden van Angeli Dolci
Lees ook:XYN: puur, relaxed, klassiek en trendy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Don’t get intimidated, get inspired

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>