TOMS en National Geographic lanceren collectie om grote katachtigen te beschermen

Het merk TOMS is een samenwerking aangegaan met National Geographic. Met de Big Cats Collection vestigen de twee de aandacht op de grote katachtigen die in rap tempo dreigen te verdwijnen en hopen TOMS en National Geographic de dieren blijvend te beschermen.

Big Cats Initiative

Sinds 2009 maakt het Big Cats Initiative van National Geographic zich er sterk voor om de afname van het aantal grote katachtigen te stoppen door praktische projecten voor behoud en educatie in Afrika, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Deze projecten omvatten het instellen van patrouilles om het vangen en stropen van leeuwen te voorkomen en de bouw van stallen om bedreigde katachtigen te beschermen tegen vergeldingsacties van veebezitters.

Panterprint en foto’s uit National Geographic

Met de Big Cats Collection, bestaande uit schoenen, zonnebrillen en een rugtas voorzien van katachtige elementen, zoals een panterprint, en foto’s uit de National Geographic beeldbank, vestigt TOMS in samenwerking met National Geographic de aandacht op het probleem maar bieden zij tevens mooie producten voor de klant.

De Big Cats Collection is verkrijgbaar bij de TOMS winkels en online.

Lees ook:Snor op schoen voor goede doel tijdens Movember
Lees ook:Help mee om de oceanen te beschermen…
Lees ook:Ook Gala verdwijnt uit de schappen
Lees ook:Jouw lekkerste schoenen?
Lees ook:UGG Australia kiest voor haute couture

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>