Victoria Beckham ontwerpt t-shirt en sleutelhanger om Aids te bestrijden

Veel celebrities zouden geen celebrities zijn als zij hun gezicht niet aan één of ander goed doel zouden verbinden. Vandaag is het Wereld Aids Dag, een dag die jammerlijk genoeg in het leven is geroepen om aandacht te vestigen op deze afschuwelijke ziekte, die nog steeds jaarlijks veel te veel slachtoffers eist. Victoria Beckham heeft zich verbonden aan het goede doel UNAIDS Global Plan. Deze stichting zet zich in om HIV-infecties bij moeders en hun kinderen te voorkomen. Voor deze stichting heeft Victoria twee items ontworpen waarmee geld opgehaald wordt voor het goede doel. Victoria ontwierp een sleutelhanger en een t-shirt. Jammerlijk genoeg zijn deze items voor de gewone man onbetaalbaar; het t-shirt dat Victoria ontworpen heeft kost 110 euro en de sleutelhanger 185 euro. Even het goede doel steunen met een leuke aankoop is er dus niet bij. Want eerlijk is eerlijk: wie geeft nou 185 euro uit voor een sleutelhanger? Het mag dan een kek dingetje zijn, 185 euro is wel heel veel geld, zelfs al is het voor het goede doel bestemd. Heb jij wel dit bedrag over voor het t-shirt of de sleutelhanger? Kijk dan in de webshop.

Lees ook:Julia Roberts maakt haar eigen kleding
Lees ook:DIDI T-shirt levert €27.060,- op voor Borstkankermaand 2012
Lees ook:Omdat ik een meisje ben…
Lees ook:Marni at H&M voor het goede doel: Rode Kruis in Japan
Lees ook:Geen run op de jurken van Percy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>