Fijne feestdagen met Happyboxen van Snailmailshop

Doe het dit jaar eens anders en stuur met Kerst geen onpersoonlijke e-mail, maar een mooie kerstkaart. Want echte post is zoveel leuker! Snailmailshop maakt het je makkelijk en presenteert de Happyboxen: complete pakketten met kerstkaarten, stickers en andere leuke items.

Elk jaar worden er weer minder kerstkaarten gestuurd. Zonde, want wat is er nu leuker dan het vinden van een mooie kaart op de deurmat, met daarop een persoonlijke, handgeschreven boodschap of wens? Hiermee breng je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Met de Kerst Happyboxen van Snailmailshop heb je in een keer alles in huis om de leukste kerstkaarten te versturen.

Kerst Happyboxen
De zwart-wit Kerst Happybox bevat prachtige zwart-wit kerstkaarten en stickers die helemaal passen bij de monochrome trend van nu. Daarnaast is er een Happybox met 20 verschillende kerstkaarten. Ideaal als je niet iedereen dezelfde kaart wilt sturen. Wil je van de kerstkaart echt iets bijzonders maken? Dan is de XMas Happybox A6 een aanrader. Dit is een compleet verrassingspakket met kerstkaarten, stickers, een mini-stempel met stempelkussen, washi tape en grappige kerstman hoofdjes. De Happyboxen voor Kerst zijn verkrijgbaar vanaf € 6,50.

Happyboxen – voor elke gelegenheid
De Happyboxen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Naast de kerstboxen zijn er ook sets voor het schrijven van bedankjes, om iemand succes te wensen of te feliciteren. Een complete box met briefpapier, patroonpapier, gave ansichtkaarten en bijpassende stickers. Hartstikke leuk om cadeau te geven en altijd handig om in huis te hebben! Ga je liever zelf aan de slag dan is een van de handlettering boxen iets voor jou. Maak je eigen coole posters met een lijfspreuk of quote. Bij alle handlettering boxen ontvang je ook nog eens het Handlettering Magazine, waarin je vele tips en voorbeelden kunt terugvinden. Maak er iets moois van!

Schrijf eens een brief
Ook nieuw in het assortiment van Snailmailshop is het briefpapier, dat vanaf nu niet meer alleen digitaal verkrijgbaar is, maar ook op losse vellen, geprint door een hoogwaardige laserprinter. Er is keuze uit eenzijdig of dubbelzijdig bedrukt papier, waarbij ook gekozen kan worden voor een patroonpapier achterzijde. Om de brief nóg leuker te maken zijn er bijpassende stickervellen verkrijgbaar. Bijzonder is het stickervel met waterverfkleuren en handgeschreven kreten: Thanks, Congrats, Good luck en Hugs & Kisses. Maar ook het stickervel Pink met vrolijke roze stickers is erg leuk. Plak de stickers op het briefpapier, op enveloppen, ansichtkaarten, een cadeautje of waar je maar wilt! Het briefpapier is verkrijgbaar vanaf € 0,30 per vel. De stickers kosten voor € 2,50 per vel van 24 stuks.

Over Snailmailshop
Wie graag echte post verstuurt kan zijn hart ophalen bij Snailmailshop. Marion en haar dochter Laura runnen deze webwinkel met veel passie en zoeken continue naar aanvullingen op het assortiment. Naast de Happyboxen, kaarten, briefpapier en stickervellen vind je hier ook stempels, notitieboeken en alles voor het steeds populairder wordende handlettering. Alle bestellingen worden extra leuk en kleurrijk verpakt zodat ook het uitpakken zorgt voor verrassing en een feestje.

Lees ook:Kunst op je gympies
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste kerstkaarten!
Lees ook:Ook nog kerstkaarten schrijven?
Lees ook:Shoppen voor een klein presentje
Lees ook:Leuke Lintjes: voor ieder cadeau geschikte verpakking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>