Volg je kind of huisdier via GPS-tracker

Je huisdier of je kind kwijtraken – je moet er niet aan denken. Het liefst wil je ze de hele dag in het oog houden. Dat kan nu met Trax, een compact GPS-tracker en een app waarmee je eenvoudig je kinderen of huisdieren opspoort.

De Trax is een superklein zendertje dat je met een slimme clip aan de kleding van je kind of de halsband van je huisdier klikt. Die kun je dan altijd volgen op je smartphone of de computer. Trax heeft hiervoor een speciale gratis app ontwikkeld. Uiteraard is dit systeem beveiligd met een wachtwoord. Via de app of website laat Trax op een kaart zien waar je kind of huisdier zich op dat moment bevindt, tot enkele meters nauwkeurig. De smartphone-app geeft met een pijl aan in welke richting je moet zoeken. Ideaal op drukke locaties zoals een pretpark of met je huisdier in het bos.

Met Trax kun je bovendien veilige zones instellen op de kaart, zoals de school of de wijk. Maar ook verboden zones, zoals de grote weg of de vijver in het park. Trax stuurt automatisch een melding of sms als een veilige zone wordt verlaten of een verboden zone betreden. Zo’n bericht is ook aan een bepaalde snelheid te koppelen: zit bijvoorbeeld je kind of hond in een rijdende auto, dan stuurt Trax een waarschuwing.

Het GPS-zendertje is zo klein dat je kind of huisdier er nauwelijks iets van merkt. Het is gemaakt van sterk plastic. Het kan dus tegen een stootje en is stof- en waterdicht. Je kunt ermee zwemmen en het is zelfs wasmachinebestendig.

Trax werkt via GPS en het mobiele datanetwerk. Het apparaatje kost € 199,– inclusief ingebouwde SIM-kaart, twee jaar gratis mobiel data-abonnement én gratis data-roaming in 30 landen. Trax werkt dus ook, zonder extra kosten, tijdens de vakantie in het buitenland. Na de periode van twee jaar bedragen de abonnementskosten € 5,– per maand. De Trax app voor iPhone, iPad of Android is gratis verkrijgbaar.

Lees ook:Gratis: hippe herbruikbare tas
Lees ook:Betalen met een stukje slangenhuid
Lees ook:Nooit meer gratis plastic tasjes als je gaat winkelen
Lees ook:Love in a Spa-bottle (+ gratis fles Spa Reine mineraalwater)
Lees ook:Zeeman statiegeldtas na Tilburg, nu ook in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>