Dubbel support met oranje shawl van CosmoQueen

Het wordt een sportief en spannend oranje voorjaar, want vanaf juni vindt zowel de Hockey World Cup als het WK Voetbal plaats. Must have is natuurlijk de stijlvolle, warm-oranje CosmoQueen shawl. Ook dit jaar heeft CosmoQueen weer een bijzondere oranje shawl ontworpen die ook op Koningsdag niet zou misstaan.

De shawl is gemaakt van dun geweven camel wool en voorzien van de karakteristieke linten, koorden en munten. Met een CosmoQueen shawl support je niet alleen de nationale teams, je support ook de vrouwen die wij ondersteunen om een onafhankelijk en zinvol bestaan op te bouwen. Dubbel support dus.

De shawl kost 40 euro en is hier verkrijgbaar.

Lees ook:Support oranje en arme kids met kralenarmbandje
Lees ook:Vrouwen maken zich op voor oranje
Lees ook:Hunkemöller sexy sport bh met push-up effect
Lees ook:Last minute oranje tips voor fashionista’s
Lees ook:Klaar voor alle oranje festiviteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>