Moedig oranje op WK in Brazilië aan met wenslintjes

Met de Braziliaanse WK-wenslintjes van BonfimOriginal kunnen fans oranje tijdens het WK in Brazilië aanmoedigen. De gelukslintjes (in de kleuren rood, wit, blauw en oranje) maak je met drie knopen vast om je pols. Bij elke knoop mag je een wens doen waaronder eentje voor het Nederlands elftal. Volgens Braziliaanse traditie komen alle wensen uit wanneer de lintjes vanzelf van je pols vallen. Bonfim betekent tenslotte ‘goede einde’.

BonfimOriginal is een sociaal project van Stichting Veraluz. De WK-wenslintjes worden persoonlijk gesigneerd en verpakt in de sloppenwijken van Brazilië. Zo profiteren kansarme families uit de favela’s ook mee van het WK. Bovendien wordt de gehele opbrengst van dit project gebruikt om nieuwe sociale projecten in Brazilië op te starten. Zo komt met Bonfim een goede afloop voor iedereen een beetje dichterbij.

De WK-wenslintjes zijn te koop (€ 2,50 per set van 4 lintjes) via www.bonfimoriginal.com of www.doeeenwensvoororanje.nl

Lees ook:Zelfs Woezel en Pip in oranje sferen
Lees ook:Primark WK 2014 collectie
Lees ook:Oranje trouwjurken vliegen de winkel uit
Lees ook:Meer dan Oranje-campagne Professor Grunschnabel
Lees ook:Klaar voor WK voetbal Brazilië in Bavaria HolánDress

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>