Moederdagcadeau verspreidt geluksgevoel naar Nepalese vrouwen

Geef met Moederdag een sieraad cadeau waarmee je niet alleen je moeder in het zonnetje zet, maar ook jonge vrouwen in Nepal een betere toekomst biedt. Plan Nederland en A Beautiful Story slaan de handen ineen en lanceren onder het label ‘Plan to Happiness’ een unieke sieradencollectie gemaakt door Nepalese vrouwen. De eerste collectie armbanden – bestaande uit zes armbanden in verschillende kleuren en met verschillende symbolen – wordt voor Moederdag gelanceerd en is nu te bestellen.

Plan Nederland helpt en beschermt meisjes in ontwikkelingslanden, omdat ieder meisje de kans verdient uit te groeien tot de krachtige vrouwen die we tijdens Moederdag eren. Vrouwen die het verschil maken voor hun omgeving, voor hun kinderen. Met de speciale armbanden van ‘Plan to Happiness’ draag je bij aan de toekomstkansen van Nepalese vrouwen. Hun sieraden staan niet alleen symbool voor de kracht van vrouwen, maar zorgen er ook voor dat hun inkomen en de leefomstandigheden van hen en hun familie blijvend verbetert.

www.plantohappiness.nl

Lees ook:Zet je moeder in zonnetje: extra Nivea Moederdag concert
Lees ook:OPSOBJECTS presenteert de OPS!Tennis-collectie
Lees ook:Goosecraft en Plan Nederland fashion statement
Lees ook:Hello Gorgeous, wil je dit winnen?
Lees ook:Gratis sieraad in week van het sieraad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>