Top 5 Schoencadeautjes bij de Action

Als Sinterklaas een beetje slim is, en dat is ‘ie, dan haalt hij zijn schoencadeautjes bij de Action. Hij zou toch zeker gek zijn als hij het niet zou doen, want zoals ik in de Sinterklaas-folder van de Action zag, zijn er tientallen leuke schoencadeautjes te vinden voor een euro of zelfs nog veel minder! Omdat Sinterklaas misschien door de bomen het bos niet meer ziet selecteerde ik vijf cadeautjes die de moeite waard zijn om in de kinderschoenen te stoppen!

1. Huisje met Sint Choco (0,99)

Het huisje doet me enigszins denken aan een blij menu van een niet nader te noemen fastfoodketen, en daarom is deze des te leuker! In het huisje zitten lekkere chocolaadjes. Wil de Sint liever een ander cadeautje van chocola? Geen probleem, er zijn chocoladeletters al vanaf 0,35 eurocent, chocolade-sintfiguren vanaf 0,89 en euromunten van chocola voor 0,58.

2. Rammelaars voor de allerkleinsten (1,29 – 1,99)

Ook de allerkleinsten verdienen een cadeautje in hun schoen! Voor slechts 1,99 zijn er rammelaars verkrijgbaar met dierenvormen voorzien van licht en geluid. Iets minder flitsend – want geen lichtjes – zijn de rammelaars in de vorm van muziekinstrumenten. Deze kosten 1,29.

3. Houten puzzel (0,99)

Voor slechts 0,99 cent heeft de Sint de mooiste houten puzzels, voor de iets grotere kleintjes! Er zijn verschillende puzzels te krijgen, onder andere met dieren en vervoersmiddelen.

4. XXL Sinterklaas kleurboek (1,99)

Er zijn twee verschillende grote kleurboeken met Sinterklaas-kleurplaten. In ieder boek zitten 24 kleurplaten. Ook viltstiften erbij geven? Die zijn al verkrijgbaar vanaf 33 cent.

5. Pieten baret in verschillende kleuren (0,89)

Voor als Sinterklaas op school komt, of op het werk van papa. Dan moet je natuurlijk wel een echte Zwarte Pieten-muts kunnen dragen! De baretten zijn in verschillende kleuren te koop voor slechts 0,89 cent.

 

Lees ook:Smullen met Sinterklaas; lekkers bij HEMA
Lees ook:Goedkope kerstballen van de Action
Lees ook:Foute kersttruien bij Action voor 7,95
Lees ook:Taai Taai onder de douche
Lees ook:Sinterklaas Kapoentje… Zet bij Scapino je schoentje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>