ToyRunner maakt spelen leerzaam, duurzaam en vooral heel erg leuk

ToyRunner.nl logo

Eerst even naar de winkel om – net zoals papa en mama – het eten in huis te halen. Vervolgens aan de slag in je eigen houten keukentje om de lekkerste gerechten te bereiden. Kinderen doen graag wat hun ouders ook doen. Het houten speelgoed van ToyRunner.nl is daarbij ideaal. Het is leerzaam én leuk!

Binnenkort gaan de pieten en hulpsinterklazen weer op pad om de leukste cadeaus bij de kinderen te bezorgen. Ook dit jaar staan de populaire winkeltjes en keukentjes op menig verlanglijstje.

Eerst boodschappen doen, dan eten koken
Om te kunnen koken moeten er eerst boodschappen gedaan worden. Eerlijk Speelgoed heeft daarvoor een prachtig houten winkeltje in de collectie. Compleet met boodschappen en aan te vullen met een mooie kassa, zodat er ook echt betaald kan worden. Vervolgens kan de kleine chef-in-wording naar huis, waar een houten keukentje klaarstaat. Natuurlijk ontbreken ook de keukenaccessoires zoals potten en pannen, een mixer en speeleten niet. En wat denk je van een houten etagère of een servies, om alle lekkernijen mooi te presenteren. Dat wordt smullen!

Oneindig veel speelplezier
Een houten speelkeuken biedt talloze mogelijkheden. Zo kan er een lekker kopje thee worden gezet, kun je heerlijke koekjes bakken of kan er een uitgebreide maaltijd worden bereid. Ook erg leuk is de ontbijtmand. Ideaal om papa of mama te verwennen met een ontbijtje op bed, met een heerlijke kop koffie en een vers geroosterd broodje erbij.

Houten speelgoed
Steeds meer ouders zijn zich bewust van de voordelen van houten speelgoed. Het is duurzaam, goed voor het milieu, het heeft een lange levensduur en het stimuleert de ontwikkeling van kinderen beter dan plastic speelgoed met allerlei toeters en bellen. Daarnaast ziet houten speelgoed er vaak geweldig uit, waardoor het zelfs een aanvulling op je interieur kan zijn! Dit maakt het tot een perfect cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas.

Over ToyRunner.nl
Webwinkel Eerlijk Speelgoed is opgericht in 2021 door Dobeno.nl. Zij merkten dat de vraag naar eerlijk speelgoed en duurzaam, houten speelgoed groter was dan het aanbod en grepen deze kans met beide handen aan. Naast een vaste collectie van onder andere Small Foot, zijn er regelmatig leuke aanvullingen in bepaalde thema’s. Bijna wekelijks wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe, eerlijke producten. Bekijk de originele collectie houten speelgoed op 

Lees ook:Lancering nieuwe website Eerlijk-Speelgoed.nl
Lees ook:IKEA komt met nieuwe speelgoedcollectie LATTJO
Lees ook:Review houten trekfiguurtje van Eerlijk-Speelgoed.nl + Winactie
Lees ook:Exclusieve speelgoedmerken bij LittleOne.nl
Lees ook:Joehoe! Moeder wil een Babboe…

Geen reacties // Reageer