Bloemen zo plat als een dubbeltje

Al eerder schreven we iets over Flat Flowers. Maar voor wie dat gemist heeft: Deze bloemen zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Ze zijn gemaakt van statisch materiaal en hierdoor heel gemakkelijk en meerder keren te plakken. De bloemen zijn zowel van binnen als van buiten zichtbaar. De Flat Flowers waren al verkrijgbaar in twaalf verschillende bosjes, maar onlangs werden er twee Special Edition aan toegevoegd: de wereldberoemde irissen en zonnebloemen van Vincent van Gogh. Deze speciale Flat Flowers zijn gemaakt met exclusieve toestemming van het Van Gogh Museum.

En zeg nou zelf: dit is toch een leuk cadeautje voor iedereen die van kunst en/of Van Gogh en bloemen houdt?! En omdat ze plat zijn ze ook nog eens heel erg makkelijk te versturen naar iemand in het buitenland.

Flat Flowers – Special Edition
Geshopt bij:
Apart Design
Prijs: €12,50

Lees ook:Memory spel met de werken van Van Gogh
Lees ook:Platte bloemen in de post
Lees ook:Heerlijk geurende Philosophy cadeaus voor Valentijnsdag
Lees ook:Vogue viert 20 jaar Viktor&Rolf met Special Anniversary Issue
Lees ook:Heb je al schoenen voor het WK?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>