Primark nu al een succes (+ filmpje)

Hiep, hiep hoera! De opening van de eerste Nederlandse vestiging van Primark is een feit. Zo’n gekkenhuis als het in Engeland was, was het niet. Maar maandagochtend stonden er in Rotterdam toch tientallen shopaholics te dringen voor de deuren van de allernieuwste fashionshop. Sommigen hadden er zelf speciaal vrij voor genomen om erbij te kunnen zijn, anderen kwamen op de wachtende menigte af. Doch, allemaal hadden ze maar één doel: shoppen voor koopjes!

Koopjes!
De directrice van de Ierse modegigant, Breege O’Donoghu, kwam speciaal voor de happening even langs. Zij ziet de opening van het Nederlandse filiaal als een test. Als de formule aanslaat dan openen ze snel nog meer Primark-deuren elders in Nederland.

Wij gokken erop dat de keten met haar altijd betaalbare kleding in ons koude kikkerlandje een groot succes gaat worden: Look good, pay less  & Shop till you drop!

Engels
Om de shop meteen goed te laten lopen, springen 37 Engelsen en Ieren de komende weken even bij om hun 129 nieuwe Nederlandse collega’s in te werken in de wondere wereld van Primark.

Hier de bewegende beelden van de opening:

Zie ook: Primark opent in Nederland

Lees ook:Primark opent in Nederland
Lees ook:Eerste Amerikaanse Primark in Boston geopend
Lees ook:G-Star opent twee grote winkels
Lees ook:Almere krijgt in 2012 Primark
Lees ook:Wie jarig is trakteert!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Primark nu al een succes (+ filmpje)

  1. Angel Mulder

    Ik was gisteren in London even in Primark. Nu weet ik niet of ze in Nederland de zelfde collectie hebben, maar ik vond de kleding enorm tegenvallen. Panties en accesoires zijn wel okee daar trouwens. Een panty voor 99 cent is geen geld natuurlijk. ;)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Win Primark giftcard @shoppenblog en scoor nieuwe outfit | Shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>