Ieren heel gelukkig in Rotterdam

Eind vorig jaar opende de Ierse moderetailer Primark haar deuren in Rotterdam. Amper drie maanden verder, liet de directie ons weten dat ze zeer tevreden is over de geboekt resultaten van haar eerste winkel in Nederland.

Positief
De directie noemt de omzet sinds de opening op 1 december 2008 ’meer dan bemoedigend’. Dat meldde het bedrijf bij de presentatie van de cijfers over de afgelopen zes maanden. Terwijl veel (Britse) ondernemingen kapot gaan aan de kredietcrisis, boekte Primark met haar 187 winkels in Ierland, Spanje, Engeland en Nederland juist 5% meer omzet.

Meer?
De komende periode opent de onderneming ook de eerste vestigingen in Duitsland en Portugal. Over plannen voor meer vestigingen in Nederland wilde (of kon) Primark (nog) niets zeggen.

Lees ook:Eerste Amerikaanse Primark in Boston geopend
Lees ook:Primark Hoofddorp – bekijk de foto’s!
Lees ook:Tweede Nederlandse Primark-shop: ja of nee?
Lees ook:Dikke winst voor Zweedse modegigant
Lees ook:New Look naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>