Boeket Frederique van der Wal bij Bijenkorf

De boeketten van Frederique van der Wal (Frederique’s Choice) worden in de maand mei via deBijenkorf.nl aangeboden. Dit naast de verkoop via de eigen site: www.frederiqueschoice.com. Ideaal dus voor Moederdag.

Frederique van der Wal: “Ik heb een speciale band met de Bijenkorf. Mijn eerste fotoshoot vond er ooit plaats en ook de lancering van Frederique’s Choice in 2008 was in hun indrukwekkende filiaal in Amsterdam. De Bijenkorf is een prachtig merk, het staat voor stijl, kwaliteit, vernieuwing en diversiteit. Dezelfde kenmerken die zo belangrijk zijn bij Frederique’s Choice. Een hele eer dat ze nu ook onze boeketten gaan aanbieden via hun online shop.”

Frederique’s Choice bevat een unieke collectie door Frederique van der Wal geselecteerde boeketten en groene lifestyle artikelen. Frederique, die door haar internationale carrière grote ervaring heeft op het gebied van design, mode, en lifestyle, stelt de boeketten zelf samen en selecteert de producten. In haar ontwerpen onderscheidt ze zich door hoge kwaliteit, diversiteit en creativiteit. Ze lanceerde Frederique’s Choice in 2008. Haar fascinatie voor bloemen begon nadat er een lelie naar haar was vernoemd en ze een documentaire had gemaakt voor Discovery Channel over de bloem als succesvol Nederlands exportproduct. Met de lancering van Frederique’s Choice was Frederique de eerste die bloemen een merknaam gaf.

Lees ook:Fleurop bestaat 95 jaar in Nederland
Lees ook:Een bril van Hollands Next Topmodel’s Kassandra
Lees ook:Kunstzinnige collectie van Michael Barnaart van Bergen
Lees ook:Jannissima Concept Store in Eindhoven
Lees ook:Chocolade van Vivian Reijs bij de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>