Meest sexy reclame aller tijden

Bijna elke week laten we je op Shoppen.blog onze ‘Reclame v/d Week’ zien. Altijd leuk toch? Maar nog leuker is het lijstje met de tien meest sexy commercials aller tijden. Wie staat er op de eerste plaats?

Nummer 1
Om maar met de deur in huis te vallen: Pop prinses Kylie Minogue heeft met haar “Proof” reclame voor Agent Provocateur de eerste prijs gewonnen. Deze reclame uit 2001 werd in de UK verboden. Maar wij laten je natuurlijk maar al te graag zien hoe de Australische je laat zien hoe je in mooie lingerie heel sexy een mechanische stier kan berijden.

Top 5
De tweede plaats is voor een opmerkelijke reclame uit de jaren ’80: “Flake – the crumbliest flakiest chocolate“.  Op de derde plaatst staat Dita Von Teese met de sexy  “Science of Sexy” commercial voor Wonderbra, vierde werd Charlize Theron voor Martini en de vijfde plek is voor Axe met ”The Lynx Spray More Get More” reclame.

Alle 10
Niemand minder dan Kate Moss behaalde de zesde plek met haar Agent Provocateur commercials en een grappig filmpje van “Pretty Polly” werd zevende. Opmerkelijk is de achtste plaats voor een niet zo sexy man is: Bob Dylan. Hij doet het met Adriana Lima in een filmpje voor Victoria Secret. En blijkbaar scoort lingerie altijd goed in sexy commercials: een leuke, stoute Ann Summer’s reclame en nog een van Victoria Secret (de Angels special) staan op plaats negen en tien.

Welke sexy reclame had er van jou wel bij mogen staan?


Lees ook:Sexy niemendalletjes
Lees ook:Victoria’s Secret shapewear…
Lees ook:Victoria’s Secret stopt met productie badkleding en nachtmode
Lees ook:Filmpje: Heidi Klum laat BH op straat zien
Lees ook:Lingeriebommen met een luchtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>