Zeeman geeft Koos Matroos een re-styling

Wij moeten eerlijk toegeven dat we nog niet eens maandelijks bij Zeeman aankopen doen. Maar voor een paar goedkope sokken, onderbroeken en dingetjes voor de kinderen willen wij ons nog wel eens een weg banen door de kledingrekken die vaak voor de ingang staan van deze chaotische shop. Gelukkig is de textielwinkelketen van plan het imago op te frissen.

Concurentie
Algemeen directeur Bart Karis liet ondanks weten dat Zeeman het imago wel moet updaten om de concurentie in het lage prijssegment nog beter aan te kunnen. ‘Zeeman is niet meer de enige die sterk is in goedkoop textiel. Andere partijen, ook branchevreemde spelers als supermarkten en drogisterijen, zijn steeds actiever onderin die markt’, aldus Karis.

Verankerd
Doel van de opfrisbeurt is het chaotische winkelbeeld aan te pakken. Ook ’Koos Matroos’ uit het logo krijgt een nieuwe look aangemeten. Maar de directeur benadrukt dat het retailconcern met de ‘update van de formule’ geen andere koers gaat varen:  ‘Wij gaan Zeeman niet herpositioneren. Integendeel, het bedrijf wordt juist sterker verankerd in het lage prijssegment.’

Zeeman bestaat al sinds 1967. De Textielsuper heeft ruim 950 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg. De onderneming heeft meer dan 6000 medewerkers

Lees ook:Bas Kosters Zeeman-collectie nu verkrijgbaar
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing voor eendjesracebaan van Zeeman
Lees ook:Schoolspullen van Zeeman: goedkoop en trendy
Lees ook:Zeeman lanceert nieuwe kinderkledingcollectie
Lees ook:De trouwjurk van Zeeman is een daverend succes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zeeman geeft Koos Matroos een re-styling

  1. Kate-online

    zeer interessant, bedankt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>