Den Haag maakt sfeervol evenement van kerstshoppen

Londen heeft de naam dé plek te zijn voor het doen van kerstinkopen. Maar voor prachtige etalages, lichtjes en versierde winkelstraten hoef je de Noordzee niet over te steken. In hofstad Den Haag verschijnen deze winter talloze oogstrelende etalages tijdens shopping event TINK Amazing Shop Windows. Het thema Koning Winter inspireert winkeliers om een spektakel van hun gevel te maken. Naast sprookjesachtige taferelen achter de winkelruiten zullen er diverse vormen van entertainment zijn die de stad omtoveren tot een sfeervol winkelparadijs. Extra speciaal is het TINK XL weekend op 14 en 15 december met veel gezelligheid en kerstentertainment.

Volle tassen en een feestelijk humeur, shoppen voor kerstcadeaus in Den Haag is een garantie voor succes. Niet alleen biedt de Haagse binnenstad een breed aanbod van uiteenlopende winkels, de sfeer in het centrum is ook op en top feestelijk, mede dankzij de vele spectaculaire etalages. Ondernemers gaan in december voor TINK met elkaar de creatieve strijd aan bij het ontwerpen van de mooiste of meest opvallende winkelramen. Het thema van TINK Amazing Shop Windows is Koning Winter, vanwege de viering van 200 jaar Koninkrijk. En omdat dit de eerste kerst is sinds tijden dat Koning Winter zijn regentschap moet delen met een andere vorst: koning Willem-Alexander. Waar zou hij zijn kerstinkopen doen?

De etalagewedstrijd start op 12 december, op 19 december worden de winnaars bekend gemaakt. Ook het winkelend publiek kan mooie prijzen winnen door via de website, Facebook of het stemformulier een favoriete etalage te noemen. Shoppers maken onder andere kans op een citytrip voor twee personen. Het figuurtje Tinkerbell in één van de vele etalages ontdekken levert ook mooie prijzen op. Met dank aan een flyer met daarop een route langs alle deelnemende winkels hoeft het publiek geen etalage te missen.

TINK is niet alleen een wedstrijd van mooie etalages, rondom het event is de Haagse binnenstad het toneel van uiteenlopende vormen van vermaak. Op zaterdag 14 en zondag 15 december is er tijdens het TINK XL een weekend vol winters entertainment: muziek, dans, theater en een heleboel gezelligheid. Een tipje van de sluier: studenten van het Koninklijk Conservatorium en Het Residentie Kamerkoor geven acte de présence. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Het zeer uitgebreide en volledige programma van TINK verschijnt binnenkort op de Website www.tinkthehague.com.

Lees ook:De Bijenkorf lanceert de Nationale Felicitatiedienst
Lees ook:De allermooiste kerstetalage vind je bij… (+filmpje)
Lees ook:Scan en win met mobiel shoppen in De 9 Straatjes
Lees ook:Burgemeester laat SM-kerststal verwijderen
Lees ook:Claudia Sträter winkels krijgen nieuw jasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>