Tip: bedel voor een goed doel


Als je echt niet weet wat je moet kopen voor iemand die echt alles al heeft, dan is dit misschien een leuk idee: De afgelopen maanden werden er weer wat Goede Doelen Bedels gelanceerd. Zo is er nu een Opkikker bedel, bedel Tegen Geweld, Vergeet Ze Niet bedel en de Stop Borstkanker bedel. Deze mooie bedeltjes zijn te koop bij alle juweliers in heel Nederland en van elke verkochte bedel gaat tien euro naar het desbetreffende goede doel.

Bling-bling
De bedeltjes passen op de armbanden van Trollbeads, Pandora, Biagi, Tedora, Chiaro, Pasha, Charlot Design, Imenzo, Spinning, Chamilia en Bacio en zien er echt super mooi uit. Zo bevat de bedel Tegen Geweld 14 zirkonia’s en de Stop Borstkankerbedel is een zilveren roze strik met 11 roze zirkonia’s.

Beroemde bedel
BN’ers als bijvoorbeeld Ans Markus, Bridget Maasland, Froukje de Both, Wendy van Dijk, Edsilia Rombley en Chantal Janzen dragen al een Goede Doelen Bedel. Ook de mannen dragen ze met plezier. Zo┬ázijn onder andere Koert Jan de Bruijn, Jamai Loman, Henk Jan Smits en Wolter Kroes er al mee gezien.

Kijk voor meer informatie op GoedeDoelenBedels.nl

Lees ook:Stop Animal Abuse is populair
Lees ook:Twaalf blote mannen op kalender Bridget
Lees ook:Bridget Maasland viert nu al Pasen!
Lees ook:Key Moments lanceert Momentje voor Terre des Hommes
Lees ook:Bridget Maasland verkoopt haar kleding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>