Leuk voor vaderdag: bestel een stukje F1-auto bij Toyota

Als je echt een uniek cadeau voor vaderdag zoekt, moet je een kijkje nemen in de Toyota F1 Shop. Aangezien je als team aan oude Formule1-auto’s niet meer hebt, haalt dit team exemplaren uit elkaar en verkoopt onderdelen aan de fans. En de prijs valt voor zo’n uniek cadeau ook best mee.

Natuurlijk is het vele malen duurder dan een standaard deodorant of badschuim, maar hoeveel mensen hebben er nu een velg of remschijf van een Formule 1-auto? Voor tweehonderd euro is hij voor jou. Voor een remklauw betaal je driehonderd euro. Ben je op zoek naar een groter cadeau dan schaf je voor zestienhonderd euro de neus aan en voor een luttele vijfduizend euro een halve auto, bestaande uit vloer, motorkap en achtervleugel.

Lees ook:Grootste puzzel ter wereld
Lees ook:Meer online kopen in het buitenland
Lees ook:Air Miles inwisselen bij Bol.com
Lees ook:iPhone 4 vanaf 29 november bij Vodafone en KPN
Lees ook:Red Bull in Nederland op zoek naar nieuw Formule1 talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>