Hartenwens voor de allerliefste moeders

Moederdag is hét moment om je moeder te laten weten hoeveel ze voor je betekent. Verras je moeder dit jaar eens met een Hartenwens, een mooi houten hart met een persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Van elk hart gaat een deel van de opbrengst naar de Hartstichting. Een dubbel mooi gebaar!

Een Hartenwens is een originele manier om je hart te laten spreken. Op de website mijnhartenwens.nl kun je eenvoudig zo’n mooi, white washed houten hart bestellen en jouw persoonlijke boodschap erin laten graveren. Op de site vind je bovendien veel voorbeelden om inspiratie op te doen. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je bij je bestelling aangeven of je het hart op je eigen adres wilt ontvangen of direct naar je moeder wilt laten opsturen.

Door een hart te bestellen help je meteen mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Van elk hart wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de Nederlandse Hartstichting. De harten zijn gemaakt van FSC hout, eerlijk geproduceerd en voorzien van een milieuvriendelijke verflaag.

Een Hartenwens is vanaf € 14,95 te bestellen via www.mijnhartenwens.nl.

Lees ook:Hartenwens voor jouw Valentijn winnen @Shoppenblog
Lees ook:Heart to get met Valentijn en Australian Homemade
Lees ook:Mooie rode jurk van Sixty Sisters voor Dress Red Day
Lees ook:Dress Red Day zaterdag 29 september 2012: inspiratie!
Lees ook:Ideetjes voor Dress Red Day

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hartenwens voor de allerliefste moeders

  1. replica horloges

    En dat allemaal voor 199 US dollar, daar waar er voor een iPad mini 329 dollar neergeteld moet worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>