Verliefd op een tas…

Ik hou van tassen. Ik vind het alleen zonde om er veel geld aan uit te geven. Want voor de prijs van 1 goede tas, koop ik 3 of 4 minder goede tassen. Die cheapy tassen gaan natuurlijk niet zo lang mee, maar tegen die tijd ben ik er toch op uitgekeken. Ik zocht nu al een tijdje naar een leuk nieuw exemplaar. Bij allerlei bijouswinkels geweest, nergens hadden ze iets leuks. Tot ik die tas van Fred de la Bretoniere zag liggen bij de Bijenkorf. Mooi leer, een kleur die overal bij past. Hengsels die zowel lang als kort gedragen kunnen worden. Niet te veel frutsels. Zowel zakelijk als casual te gebruiken. Maar wel 160 euro. En als je dan eenmaal dé tas hebt gezien, is geen enkele andere tas meer mooi. Wachten op de uitverkoop dan maar, zuchtte ik tegen vriend. Vriend knoopte het in zijn oren en toen we vorige week 10 jaar samen waren had hij een pakje voor me. Het was… mijn mooi, lieve, zachte Fred!

 

 

Lees ook:1600 lipjes = een tas
Lees ook:Fred de la Bretonière opent winkel in Maastricht
Lees ook:Sieraden: daar maak je dames blij mee
Lees ook:Gevonden: de perfecte jurk
Lees ook:Jacqlins lanceert mannentas en oversized modellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>