Kunst op je gympies

Plakken, plakken, plakken en nog eens plakken! Of je ze nou op de muur, op je auto, mobieltje of laptop plak, stickers zijn gewoon helemaal leuk! Maar wat absoluut über hip is, zijn de stickers voor op je sneakers. Wij hebben een goed adresjes voor deze kunstige stickers gevonden…

Design
Op de site van SneakerArt kan je kiezen uit ongelofelijk veel designs, maar je kunt ook (gratis) je eigen design uploaden. Met de stickers recycle je in een handomdraai het design van je sneakers of andere lederen schoenen en zo recycle je dus eigenlijk je hele schoen: geod voor het milieu en je portemonnee. Bij elk vel krijg je een mal om de stickers op maat te maken voor jouw model gympen, maar je kunt ook kiezen voor voorgestanste stickers.

Plakken!
De stickervellen zijn verkrijgbaar vanaf 4,95 pond (6,30 euro) per sticker vel. Eén vel is vaak voldoende voor één paar schoenen, maar ben je dol op stickers? Bestel dan twee vellen. Je kunt ook stickers in spiegelbeeld krijgen zodat je schoenen er hetzelfde uit zien. Voor elke stickervel dat je koopt, doneert SneakerArt ook nog eens dertien euro cent aan StreetKidsInternational.

Gratis
De bezorgkosten voor Nederland zijn evenveel als de klanten in Engeland betalen en je kunt zoveel stickervellen als je wilt bestellen zonder dat de kosten voor het bezorgen omhoog gaan. Tot en met 19 oktober is het laten bezorgen zelfs helemaal gratis! Ook kun je een gratis sample opvragen.

Kijk voor meer informatie op www.sneakart.com

Lees ook:Spaaractie 7 supermarkten
Lees ook:Zet je schoentje en maak andere kinderen blij
Lees ook:Cruyff Classics, gedetailleerd en sportief
Lees ook:Fijne feestdagen met Happyboxen van Snailmailshop
Lees ook:Scapino geeft schoenen weg aan KiKa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>