Win complete Sandwich-outfit met Love Your Twist

Sinds kort is de webshop van Sandwich live. Klanten kunnen vanaf nu online de collecties bekijken en gemakkelijk vanuit huis hun favoriete items selecteren en bestellen. Maar wat leuker is: je maakt kans op een complete outfit ter waarde van 175,- euro.

Elke vrouw heeft een persoonlijke twist; iets wat haar onderscheidt, grappig of charmant maakt. Sandwich gelooft dat juist die details iedere vrouw uniek maken en neemt dit gegeven als uitgangspunt voor de ontwikkeling van iedere collectie. Met de campagne ‘Love Your Twist_Sandwich’ nodigt Sandwich vrouwen uit om hun persoonlijke twist te delen op het online scrapbook op de Sandwich website. Dit kan door middel van tekst of beeld. De twist kan eveneens via social media met vrienden gedeeld worden.

Lees ook:Sandwich: contrastrijke wintercollectie
Lees ook:Transformed by nature – Sandwich Summer 2014
Lees ook:Changing Forest of Fall met Sandwich
Lees ook:Sjaal onmisbaar in garderobe van elke vrouw
Lees ook:Johma Sandwich Bacon Ei botoxbroodje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>