Gaastra opent flagshipstore in Stockholm

Als Friezin gaat mijn hart stiekem altijd een beetje sneller slaan van het merk Gaastra. De beroemde Waterpoort van Sneek doet ‘t ‘m. Goed nieuws over Gaastra: Op 12 november heeft het merk in Stockholm haar eerste flagshipstore geopend. Dat meldt Textilia. De afgelopen jaren heeft Gaastra rustig aan de Scandinavische markt verkend en vindt het nu tijd worden voor een grote stap. In het goednieuwe winkelcentrum ‘Mall of Scandinavia’ is de winkel van 87 vierkante meter gevestigd.

Sinds een aantal jaren timmert Gaastra hard aan de internationale weg. Naar landen als Italiƫ, Spanje en Frankrijk is er de afgelopen jaren uitgebreid. Ook opende Gaastra een winkel in het Amerikaanse Newport. Gaastra is inmiddels te vinden in meer dan twintig landen.

Lees ook:Megamall opent in Dubai
Lees ook:Fratelli Rossetti breidt uit in het verre oosten
Lees ook:Brabanders maken ruzie over shoppen
Lees ook:Lacoste opent in Rotterdam
Lees ook:The North Face opent nieuwe Store in Amstelveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>