Stijlvolle, stevige iPhone hoes van zeildoek

Een echte vriend blijft je altijd trouw, zorgt voor je en geeft je tegelijkertijd alle vrijheid. Precies zo beschermt en ondersteunt het innovatieve FREITAG-hoesje van zeildoek je iPhone.

Dankzij de sluiting die bedekt is met een stukje binnenband van een fiets, blijft het hoesje stevig om je smartphone zitten en komen er geen krassen op. Het biedt bescherming en geeft je tegelijkertijd alle ruimte om de functies van je smartphone te gebruiken, zoals direct opnemen als je wordt gebeld, snel foto’s maken, stiekem twitteren onder het eten en handsfree (video)chatten, inclusief gebaren.

Het is een prachtig cadeau voor vaderdag. En spiksplinternieuw, want het hoesje is pas twee dagen geleden geïntroduceerd. Dat je vader het nu met een afbeelding moet doen, is niet zo erg. Kunnen jullie samen de stad in om de juiste kleur voor hem uit te kiezen. Ze kosten 52,- euro.

Lees ook:Moederdag 2010 wordt uitglijder
Lees ook:In de spiegel kijken met de Samsung DV300F camera
Lees ook:Knutselwerkje van de kids favoriet vaderdagcadeau
Lees ook:Zo kun je vijf uur langer bellen met je mobieltje
Lees ook:Vaders hebben geen hoge verwachtingen voor Vaderdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>