Pequenito verkoopt maat 32; allerkleinste prematuur kleding

Het succes van de babykleding webwinkel Pequenito.nl stijgt snel met de unieke uitbreiding van haar assortiment. De webwinkel staat al bekend om haar prematuur assortiment, maar verkoopt sinds kort ook de allerkleinste prematuur kleding, maat 32.

De eigenaressen van Pequenito.nl weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om de beste kleding en accessoires te hebben wanneer een baby te vroeg geboren wordt. Tot verkort waren deze hele kleine kleertjes en de unieke accessoires moeilijk te verkrijgen, maar nu niet meer! Het assortiment van Pequenito.nl is veelzijdig en biedt de leukste en liefste spulletjes voor alle kleine baby’s.

Natuurlijk verdienen alle baby’s de mooiste spulletjes, maar wanneer een baby veelte vroeg geboren wordt en op onnatuurlijke wijze van zijn ouders gescheiden wordt, is dit nog belangrijker. Niet alleen voor de baby zelf, maar ook voor de ouders, die zich op die manier nog meer met hun baby verbonden voelen. Pequenito.nl heeft naast praktische, zachte en leuke prematuur kleding ook knuffels en kleine zachte dekentjes die onmisbaar zijn in de eerste en spannende periode. Van het merk Piu et Nau verkoopt Pequenito.nl ook geurdoekjes, een doekje dat de moeder bij zich draagt en daarna bij de baby in de couveuse legt, zodat de baby z’n moeder ruikt.

Omdat bezoek in het ziekenhuis voor een prematuur geboren baby vaak te druk is, biedt Pequenito.nl ook de mogelijkheid om de bestelling als cadeautje in het ziekenhuis te bezorgen. Pequenito.nl is sinds eind 2011 online en biedt babykleding en accessoires van hoge kwaliteit en met ultiem comfort voor prematuur geboren baby’s tot baby’s van 1 jaar.

Lees ook:Pequenito: alles voor te vroeg geboren baby’s
Lees ook:Kleine Wondertjes heeft ook kleding voor prematuur kindjes
Lees ook:Bridget, Pepijn en Mees
Lees ook:Tweedehands baby- en kinderkleding bij 2Kidzz.nl
Lees ook:Hannelore Zwitserlood bevallen van dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>