Barbie op dvd en een nieuwe serie poppen

Fans van Barbie opgelet. Op 17 september verschijnt Barbie en de Geheime Deur op dvd. En er komt tegelijk met de DVD en Blu-Ray ook een nieuwe serie poppen aan.

In een gloednieuw muzikaal avontuur speelt Barbie de rol van prinses Alexa, een verlegen boekenwurm die liever leest dan dat ze haar koninklijke plichten nakomt. Op een dag loopt ze door de paleistuinen en ontdekt een geheime deur. Ze gaat de deur door en komt in een betoverende wereld terecht, waar ze zeemeermin Romy en fee Nori ontmoet. Zij vertellen haar dat de kwaadaardige Malucia alle magie in het land weg wil nemen. Tot haar verbazing blijkt Alexa over magische krachten te beschikken en haar nieuwe vrienden weten zeker dat zij Malucia tegen kan houden. Zal het Alexa lukken haar nieuwe magische krachten onder de knie te krijgen en Malucia te stoppen? Deze kleurrijke sprookjesmusical vol muziek, magie en glitter is een echte must see voor alle prinsessen- en Barbiefans. Extra’s op de DVD en Blu-ray: Muziek video ‘If I Had Magic’, Barbie™ Life in the Dreamhouse deel 1 & 2, Muziek video ‘Anything is Possible’, deleted scenes.

Barbiepoppen
De poppen zijn even betoverend als de magische wereld waarin Alexa terecht is gekomen, want Alexa’s nieuwe vriendinnen kunnen er als bij toverslag anders uitzien: het ene moment dragen ze een fantastische japon voor de theeparty, het andere moment een compleet andere, unieke outfit. Dat gebeurt in een handomdraai, dankzij een simpel mechanisme. Kies voor de mooie zeemeermin of de fantastische sprookjespop. Beide poppen dragen bijpassende accessoires, zoals een halsketting en haarclips die oplichten met neonkleurtjes. Elk meisje zal het heerlijk vinden om de poppen telkens opnieuw van outfit te laten veranderen en steeds nieuwe verhalen voor ze te verzinnen. Verzamel ze allebei voor extra speelplezier.

Lees ook:Barbie opent de Huishoudbeurs
Lees ook:Barbie verkleed als Elvis en Priscilla
Lees ook:Computernerd Barbie
Lees ook:Barbie is klaar voor Zomerspelen 2012
Lees ook:Barbie is jarig en krijgt enorm groot verjaardagscadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>