Jansen: niet rijk, wel smaak

Er is weer een nieuw tijdschrift gelanceerd, met de naam Jansen… Juist, de naam zegt je waarschijnlijk ook niets, maar gelukkig heb ik een verhelderend persbericht ontvangen. Het is namelijk een magazine dat zich richt op mensen die het maximale uit hun leven willen halen met een bescheiden budget. Vandaar het credo: niet rijk, wel smaak.

Je shopt op Rodeo Drive en de Albert Cuyp, logeert in Stayokay en ontbijt at Tiffany´s. Je garderobe is vintage of van Prada, gezien in de Vogue en nagemaakt door de Turkse kleermaker. Je parfum is van Chanel en je Siamese kat blieft de brokjes van Lidl. In je woonkamer staat vóór de Billy van Ikea die unieke Giorgetti. Eenmaal per twee maanden kunnen lezers zich tegoed doen aan de thema’s mode, wonen, leven, wereld en eigen.

Het blad past in het rijtje glossies dat opgetrokken is rond de personality van een Bekende Nederlander. In dit geval verwijst Jansen naar creative director en initiatiefneemster van het Magazine, Esther Jansen. Zij is geen BN-er, en bij haar staat de personality van de gewone man of vrouw centraal. De naam Jansen is in Nederland synoniem met ‘gewoon’ en wars van pretenties. Die eigenschappen komen eveneens terug in het blad.

Lees ook:Ontdek het nieuwe fashion magazine F.A.L.L.
Lees ook:Weer glamourblad voor Brard
Lees ook:Nee he, niet weer een blad?!
Lees ook:Succesvolle lancering nieuwe glossy De Liefde
Lees ook:ELLE Girl verdwijnt

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jansen: niet rijk, wel smaak

 1. Hassankhan

  Lijkt me een leuk blad!

    /   Reply  / 
 2. Patricia de Ryck Auteur

  Ik heb ‘m inmiddels ontvangen en vind ‘m eerlijk gezegd een tikkeltje tegenvallen. In een reactie onder dit bericht, zal ik het nog even toelichten.

    /   Reply  / 
 3. Hassankhan

  Is goed ik lees het wel later!
  Grtjes!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>