Kleurboeken voor volwassenen voor een prikje bij de Action

Zo gedurende een zwangerschap kan je je misschien niet voorstellen dat zo’n zwangerschap ooit gaat vervelen. Totdat je over de uitgerekende datum komt, en je alleen nog maar bezig bent met wachten, wachten en nog eens wachten. Het is te warm om binnen films te kijken, voor het lezen van boeken heb je geen geduld meer en voor de rest kán je misschien niet zoveel meer. Toen ik over de veertig weken ging wist ik van gekkigheid niet meer wat ik nou moest doen. Totdat ik bij de Action kwam en zag dat ze daar kleurboeken voor volwassenen verkochten!

Voor niet meer dan 2 euro kocht ik twee kleurboeken. Eéntje met puur en alleen mandala’s, en ééntje met wat meer variatie zoals vogeltjes, vuurtorens en tattoeage-achtige plaatjes. Voor nog eens 33 cent – het kost ook allemaal niks meer bij de Action – kocht ik een pakje stiften en ben ik vervolgens thuis aan de slag gegaan.

Nou zijn kleurboeken voor volwassenen al wat langer een hype, maar ik kon mij niet voorstellen dat een beetje kleurplaten inkleuren zó ontspannend kon werken. In mijn geval was dat wel het geval. Je begint, en voordat je het doorhebt ben je een uur verder, zonder dat het einde van zo’n kleurplaat al in zicht is.

Op het moment dat ik dit schrijf zijn wij nog steeds in afwachting van ons ukje, maar het wachten is in ieder geval een stukje dragelijker geworden! Dus deze kleurboeken zijn ook een goed cadeau-idee voor vrouwen die met zwangerschapsverlof gaan binnenkort. Leuk voor de babyshower!

Lees ook:Geshopt: tweedehands kleertjes voor onze kleine meid in kringloopwinkel
Lees ook:Top 5 Schoencadeautjes bij de Action
Lees ook:Zo shop je de beste zwangerschapskleding
Lees ook:Goedkope kerstballen van de Action
Lees ook:Nieuwe look voor Valentijn of een simpel cadeau?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>