Alleen vandaag bij Kruidvat: Oilily tassen met heel veel korting

Kruidvat bestaat dit jaar 40 jaar en viert dit met heel veel leuke dagaanbiedingen. De dagaanbieding van vandaag is een hele fijne. Vandaag krijg je bij Kruidvat héél veel korting op tassen, portemonnees, toilettassen en telefoonhoesjes van Oilily! Die kortingen liegen er niet bepaald om. Wat dacht je van tassen van 89,99 voor maar 29,99, portemonnees van 29,99 voor maar 9,99, toilettassen van 29,95 voor maar 7,99 en de telefoonhoesjes, die normaliter 14,95 kosten, kosten nu maar 2,99!

Voor de actie geldt uiteraard dat op ook echt op is. De actie is alleen vandaag geldig, dus ik zou zeggen: hol naar de winkel, want de actie is online niet geldig!

De andere dagaanbieding van vandaag zijn cadeautassen van Nivea. In deze cadeautassen, waar je maar 5 euro voor betaalt, zitten drie producten met een totale waarde van 24,47. Je kunt kiezen uit een variant voor dames of voor heren.

Lees ook:Weekendtip: 1+1 gratis op make-up bij Kruidvat
Lees ook:Treintickets Kruidvat voor een prikkie
Lees ook:Kruidvat gaat weer stunten met treinkaartjes!
Lees ook:Minions-artikelen in de aanbieding bij Kruidvat
Lees ook:Kruidvat verkoopt weer hotelvouchers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>