Goedkope treinkaartjes te koop bij Blokker

Ik heb weer een adresje gevonden voor goedkope treinkaartjes! Dat wordt dus shoppen ergens ver van huis! Dit keer zijn er NS Dal Vrij Dagkaarten voor 1 persoon verkrijgbaar bij Blokker voor slechts 14,95. Deze dagkaarten zijn ook online verkrijgbaar. De treinkaartjes zijn verkrijgbaar tot en met 20 september, zolang de voorraad strekt. De kaartjes zijn te gebruiken van 7 september tot en met 25 oktober.

De treinkaartjes zijn geldig voor één dag voor één persoon per kaartje, geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia tijdens daluren (maandag-vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00-16.00 uur en na 18.30 uur) en op zaterdag en zondag de hele dag geldig.

Lees ook:Kruidvat treinkaartjes in alle treinen geldig
Lees ook:Goedkope treinkaartjes Kruidvat
Lees ook:Treintickets Kruidvat voor een prikkie
Lees ook:Kruidvat gaat weer stunten met treinkaartjes!
Lees ook:Goedkope treinkaartjes van Kruidvat zijn er weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>