Geef je kat een tweelingbroer

Ben je een kattenliefhebber? Kijk dan eens op www.ploesiepoesie.nl. De website van Electric Luna; een dame die knuffelpoezen maakt met een cartoonachtig uiterlijk. Ze maakt grappige retroknuffels, maar ook look-a-likes. Aan de hand van foto's van je kat, maakt zij een replica van vilt. Op de website vindt je naast veel informatie trouwens ook de leukste foto's van andere katten met hun copycat. Ik was meteen verkocht en heb Luna wat foto's van onze kat Moskou gemaild. Afhankelijk van hoeveel strepen en vlekken je kat heeft, varieert de prijs voor zo'n look-a-like tussen de 50 en de 60 euro. Voor die prijs heb je wel echt iets unieks! Ik ben nog steeds helemaal blij met Moskou 2, maar de echte Moskou wil nog niet echt vriendjes met hem worden.

 

Lees ook:Creatief met plukken kattenhaar
Lees ook:De duurste winkellokaties liggen in…
Lees ook:Treasure Buddies op Disney DVD verkrijgbaar – Win ‘m hier!
Lees ook:LensWay lanceert Facebook webshop
Lees ook:Christian Louboutin maakt geen schoenen maar juweeltjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>