Aantal aankopen per smartphone flink gestegen

De brancheclub Thuiswinkel.org heeft een onderzoek laten doen naar het aantal onlineaankopen die per smartphone werden gedaan en daaruit blijkt dat het aantal aankopen per telefoon flink is gestegen. In het derde kwartaal van dit jaar ging er maar liefst 2,2 miljoen keer wat over de digitale smartphonetoonbank. Vorig jaar was dat in het derde kwartaal 42 procent minder, zo meldt de Telegraaf.

Ook het bedrag dat mensen met hun smartphone besteden is hoger. Vorig jaar ging dat om gemiddeld 47 euro, dit jaar is het gestegen naar 54 euro.

De webwinkelbranche is positief over het afgelopen jaar, waarin er tot en met het derde kwartaal 17 procent meer online werd besteed. Ook over het vierde kwartaal worden positieve berichten verwacht; de branche rekent op dik 4,9 miljard omzet.

Lees ook:Barbie vs Monopoly
Lees ook:Twee tientjes voor een cadeautje
Lees ook:Dikke winst voor Zweedse modegigant
Lees ook:Koopkracht met anderhalf procent gestegen
Lees ook:Vraag naar spelcomputers loopt hard terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>