Win titels uit de kook app-serie Favourite Ingredient

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren, en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al direct zin om er mee aan de slag te gaan. Denk aan limoen, tomaat, zalm, ei, garnaal, aardappe, peper, spinazie en knoflook. Allen spelen nu een hoofdrol in een (Engelstalige) iPad app en je kunt ze op Shoppenblog winnen!

In elke Favourite Ingredient app staat één ingrediënt in de schijnwerpers, inclusief prachtige HD foto’s en 40 makkelijk te bereiden recepten. Van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen: deze ingrediënten geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid ervan te ontdekken. Dit gaat nog eens extra gemakkelijk dankzij de functionaliteiten die de app biedt. Zo kun je favoriete gerechten oormerken, aantekeningen maken bij de recepten en in een handomdraai de ingrediëntenlijst naar je telefoon mailen.

De apps zijn verkrijgbaar voor € 1,59 per stuk.

WINNEN!
Wil jij kans maken en drie Favourite Ingredient-apps gratis downloaden? Leg dan in je reactie uit, waarom jij wel wat hulp kunt gebruiken in de keuken.

Lees ook:Cadeu met lekker recept voor heerlijk feestdiner
Lees ook:Mixen met Mymuesli
Lees ook:Thaise garnalensoep favo uit nieuwe Weight Watchers boek
Lees ook:Nieuw: Allerhande komt met maaltijdboxen
Lees ook:Kookboek voor drukke mensen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Win titels uit de kook app-serie Favourite Ingredient

 1. Lenneke

  Graag wil ik deze apps voor m’n zus winnen want ze is niet zo’n held in de keuken en hiermee zou het vast een stuk beter gaan!

    /   Reply  / 
 2. otje

  altijd leuk om nieuwe recepten te ontdekken, ben er dol op. Dit is wel bijzonder vind ik !!

    /   Reply  / 
 3. Geertje

  Oww… Waarom ik zou moeten winnen?? ;) … Nou, mijn kookkunsten hebben nieuwe inspiratie nodig, en omdat ik net een nieuwe tablet pc heb, wil ik graag de app uitproberen, om natuurlijk de lekkerste recepten te kunnen maken :) Dan kan ik weer eens met wat nieuws en origineels komen, waar ik mijn vriendinnen weer blij mee maak :) .. Win – Win (Gewonnen?) situatie!

    /   Reply  / 
 4. Marjan

  Ik ben gek op koken maar het lastigste iedere dag is wat eten we vandaag. Ik heb wel vaak voor meerdere dagen groenten en vlees in huis maar als ik met dit ding ga koken is het een beetje van app en een beetje van mezelf. Lijkt me superhandig.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>