Win het eerste seizoen van sciencefictionserie Helix op DVD of Blu-ray™

Zet een aantal van de makers van tv-series als ‘Lost’, ‘CSI: Miami’, ‘The X-Files’ en ’24′ bij elkaar voor het maken van een sciencefiction-reeks en je krijgt Helix. Helix is een serie met namen als Billy Campbell, Kyra Zagorsky, Hiroyuki Sanada; bekende namen in de sciencefiction-/actiewereld. Het is een serie waarin één spannend verhaal over dertien afleveringen wordt uitgesmeerd. De serie kwam uit in januari 2014.

Play God, pay the price

Helix is een super spannende thriller over een groep wetenschappers van de Centers for Disease Control die naar een hightech onderzoekslab op de Noordpool gaan om de mogelijke uitbraak van een ziekte te  onderzoeken. Ze raken echter verwikkeld in een strijd op leven en dood waarbij het voortbestaan van de mens op het spel staat. Deze 13-delige sciencefictionreeks werd geproduceerd door Ronald D. Moore (Van de tv-serie “Battlestar Galactica”), Lynda Obst (Contact), Steven Maeda (Van de tv-serie “Lost”, “CSI: Miami”, “The X-Files”) en Brad Turner (Van de tv-serie “24”).

Het eerste seizoen van Helix omvat dertien afleveringen. Deze dertien afleveringen zijn sinds 8 juli 2015 verkrijgbaar op zowel DVD en Blu-ray™.

HELIX Season 1: © 2014 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved

Nieuwsgierig geworden?

Van Sony Pictures Home Entertainment NL mag ik het eerste seizoen van Helix weggeven op zowel DVD als Blu-ray™! Wil je kans maken op deze serie? Vul dan onderstaand formulier in en laat weten of je een DVD of een Blu-ray™ wilt winnen.


Vind Sony Picture Home Entertainment NL ook leuk op Facebook om op de hoogte te blijven van alle releases! Klik hier.

Lees ook:Masters of Sex seizoen 2 is ideaal om kerstfilms te ontvluchten
Lees ook:Derde seizoen House of Cards nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray™ + winactie
Lees ook:Blu-ray films kijken op je PSP
Lees ook:De visioenen van Eli Stone
Lees ook:Vijfde en laatste seizoen Wallander op DVD

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win het eerste seizoen van sciencefictionserie Helix op DVD of Blu-ray™

  1. irene niec

    Ik ken de serie niet, maar lijkt me super spannend.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>