Family Deals bij House of Shoes

Vrouwen worden toch net een beetje gelukkiger van nieuwe schoenen, dat weet ook House of Shoes. Nu de zomervakanties voor de deur staan is het goed even kritisch naar de inhoud van je schoenenkast te kijken. Met in je achterhoofd de gedachte dat House of Shoes 20- 50% korting geeft op de hele zomercollectie….

Koop je online nieuwe schoenen dan krijg je namelijk 20% korting, in de winkel kan de korting tot 50% oplopen. Dat maakt het natuurlijk ook wel erg aantrekkelijk om ook meerdere paren te kopen. De House of Shoes Family Deal maakt dit erg verleidelijk: Als je 1 paar koopt krijg je 20% korting, bij 2 paar 30% korting, bij 3 paar 40% korting en bij 4 paar 50% korting. En nieuwe schoenen maken gelukkiger, dus goede reden om even te kijken of House of Shoes nog leuke slippertjes en sandaaltjes heeft. Toch…

Lees ook:Shoes to show: schoenen zomertrends
Lees ook:Kinderschoenen 2012 – Kids zijn de baas bij House of Shoes
Lees ook:Huwelijk van 1 dag in Vegas winnen!
Lees ook:Kids, laat je niet kisten…
Lees ook:Gratis speelgoed bij kinderschoenen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Family Deals bij House of Shoes

  1. Ike

    Dat is heerlijk shoppen met flinke korting!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>