RTL5 komt met programma voor shopaholics ‘Krijg de Kleren’

In het nieuwe tv-seizoen komt RTL 5 met een nieuw programma voor shopaholics, waarin verschillende liefhebbers van fashion tegen elkaar strijden. In ‘Krijg de Kleren’ strijden de fashionista’s tegen elkaar om wie de beste shopper is. De winnaar van iedere uitzending krijgt een kledingcheque.

Momenteel is RTL 5 nog op zoek naar kandidaten voor ‘Krijg de Kleren’. ‘Gaat jouw hart sneller kloppen van die prachtige designerschoenen in de etalage? Is shoppen tot je er bij neervalt jouw levensmotto en ben jij superfanatiek?’ Als je ouder bent dan 18 jaar kun je je opgeven voor het programma Ook moet je in lichamelijk goede conditie zijn om mee te kunnen doen. Opgeven kan hier. Wie het nieuwe programma gaat presenteren is nog niet bekend.

Het is opvallend dat RTL 5 er voor kiest om een programma te maken dat extreem koopgedrag in de hand werkt, aangezien zij in het nieuwe tv-seizoen ook met een programma komen waarin Angela Groothuizen mensen begeleidt die een extreme koopverslaving hebben.

Lees ook:Fred van Leer zoekt shopaholics voor Shopping Queens
Lees ook:Kassandra zoekt brildrager van het jaar op straat
Lees ook:Tassenlabel Picard: golden cognac trend
Lees ook:Shoeby & De Modepolitie 2.0 samen bij RTL5
Lees ook:Jörgen Raymann en Tante Es nieuwe gezicht(en) voor Robijn

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL5 komt met programma voor shopaholics ‘Krijg de Kleren’

 1. lilly

  Ik moet gewoon winnen

    /   Reply  / 
  1. Johanna Kommerie Auteur

   Heb je je opgegeven voor dit programma Lilly?

     /   Reply  / 
 2. Wim

  Hemeltje lief wat een rotzooi. Dat zijn toch geen programma’s meer!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>