Rihanna lanceert eigen modelabel

Zie jij jezelf al lopen met een tas om je arm ontworpen door niemand minder dan de zangeres van ‘Man Down’, ‘Diamonds’ en ‘Shut up and drive’? Zangeres Rihanna lanceert een gloednieuw label genaamd ‘$CHOOL KIlls’. Dit laat een bron rondom de van Barbados afkomstige zangeres weten aan de Britse editie van Grazia. Rihanna gaat zelf accessoires en later ook kleding ontwerpen voor dit label. ‘$CHOOL KIlls wordt het merk voor accessoires van draagtassen tot damestassen later ook mode’, staat te lezen in de Britse Grazia. Volgens de bron hoeven fans zich geen zorgen te maken voor de muziek die Rihanna maakt. ‘Haar focus ligt nu even bij haar label, maar ze houdt nog steeds van muziek en dat is wat haar carri√®re¬†lanceerde.’

Wie nou denkt: ‘dit komt mij bekend voor!’ Dat kan kloppen! Rihanna in 2013 ook al eens aan de slag als modeontwerpster, toen voor het Britse merk River Island. Deze collectie werd toen gepresenteerd tijdens de London Fashion Week.
Eerdere creaties van Rihanna

Lees ook:Steve Madden komt in april 2011 naar Nederland!
Lees ook:Rihanna showt eigen kledinglijn voor River Island (video)
Lees ook:Topshop had Rihanna shirt niet mogen verkopen
Lees ook:Rihanna, Jean Dujardin en Tom Meighan gespot in Wrangler
Lees ook:Adele aan de slag als ontwerpster voor Burberry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>