Belgische royals doen zelf inkopen bij supermarkt

Ongetwijfeld dat onze Koning Willem in zijn jonge jaren zelf wel eens zijn boodschappen heeft gedaan bij de plaatselijke Appie, maar tegenwoordig heeft hij daar ongetwijfeld personeel voor. In Belgiƫ is het ook hoogst ongebruikelijk dat het koningspaar zelf boodschappen doet. Gisteren kwamen de koning en koningin van Belgiƫ echter in hoogsteigen persoon boodschappen doen in de Carrefour van Strombeek-Bever, bij Brussel. Uiteraard was het koppel niet alleen, maar liepen ze samen met een shoppingassistent langs de schappen. Het koningspaar bracht maar liefst een dik kwartier op de kaasafdeling door waar ze verschillende kazen proefden. Een schimmelkaas en charcuterie kwam uiteindelijk in het boodschappenmandje. Daarna gooiden ze nog afbakbroodjes, yoghurt en een doosje geitenkaas in hun mandje. Het was uiteindelijk koning Albert die afrekende bij de kassa.

Lees ook:HEMA heeft alles voor Koninginnedag en troonwisseling
Lees ook:Tips om het perfecte kaasplankje samen te stellen
Lees ook:KUBB: de nieuwste zomertrend
Lees ook:Ook Jumbo Supermarkten gaat boodschappen thuisbezorgen
Lees ook:De Bijenkorf lanceert de Nationale Felicitatiedienst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>