Tiffany & Co opent shop in Nederland

Vorig jaar zomer waren we al heel blij dat Tiffany & Co in Brussel aan de Waterloolaan een shop opende. Nu zijn wel helemaal happy, want  Tiffany opent dit jaar een tweede winkel  in de Benelux.

Tiffany is al sinds 1837 een feit. Wereldwijd heeft de welbekende juwelier bijna honderddertig winkels, vooral in de VS en Japan. In Europa is het merk nog niet zo sterk vertegenwoordigd. Maar de tweede Europese Tiffany & Co vestiging zal in de herfst haar deuren openen in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Tiffany & Co betrekt het pand van Scapa, die uit de luxe winkelstraat vertrekt. Who cares! Wij kunnen ons over een paar maanden vergapen aan de mooie blauwe doosjes…

Lees ook:Scapa terug in Amsterdam; winkel Beethovenstraat
Lees ook:Tiffany opent winkel bij de buren
Lees ook:Eerste G-Star winkel niet in Amsterdam
Lees ook:FCUK opent winkel in Nederland
Lees ook:Meesterwerken van Tiffany

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>