Casio introduceert BABY-G horloges geïnspireerd op sportuniformen

Horlogemerk Casio heeft vandaag de sportieve en stylish verantwoorde nieuwe horloges van het model BGA-210 gelanceerd. Deze horloges zijn voorzien van een display met twee verschillende wereldtijden. Het design van de horloges is geïnspireerd op sportuniformen. Deze horloges zijn de laatste toevoeging aan de BABY-G lijn van schokbestendige horloges voor vrouwen.

De BABY-G BGA-210 horloges hebben sportieve elementen die geïnspireerd zijn op de look van teamuniformen van teamsporten zoals basketbal en football. De 6 en de 12 lijken daarbij ook erg op de rugnummers van teamuniformen. Leuk detail aan de horloges is dat deze zijn uitgerust met Dual Dial World time; op die manier wordt de tijd van twee verschillende steden aangegeven. Het is heel makkelijk wisselen van tijdzone, door op een knopje te drukken. Daarmee zijn de BABY-G horloges perfect voor actieve vrouwen die houden van reizen en die houden van een sportieve look.

Lees ook:Dromen van dagje met personal shopper
Lees ook:Altijd tijd bij de hand als accessoire met Lexon Take Times
Lees ook:Adidas eyewear onthult sportieve WK zonnebril
Lees ook:Moderne maritieme look voor baby’s bij Zeeman
Lees ook:1D World Holland sluit haar deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>